Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Silversea


Silversea er et italiensk luksusrederi for deg som er kresen og ønsker det aller ypperste innen cruising. Om bord i de vakre italienske cruiseskipene finner du en egen verden av uformell eleganse og ekte gjestfrihet. Rederiet mottar stadig priser for sine luksuriøse skip, og kvaliteten er upåklagelig både når det gjelder de fantastiske goumetmåltidene, servicen om bord, samt skipets interiør & eksteriør.
 
Skipene er store nok til å kunne tilby en rekke fasiliteter og fantastisk underholdning, men samtidig små nok til at atmosfæren er avslappet, intim og personlig. Om bord finner du fantastiske kunstverk, butikker, svømmebasseng, bibliotek, danseklasser, vinsmaking, spill, filmer, kasino, spa & fitness senter, og det hender også at rederiet leier inn et helt teater til en operaforestilling. Her er det fokus på passasjerenes individuelle ønsker og behov.

Samtlige av skipets lugarer er suiter, og de fleste av dem har private balkonger. Her fylles minibaren med det du selv måtte ønske av mineralvann, øl, vin & spiritus, og alle suitene har egen privat butlerservice. Suitene har egen soveavdeling og salong som kan adskilles med et forheng. Badet er i marmor og har både dusj og badekar.

Silversea er et ”all inklusive” cruise, hvor all mat, drikke, havneavgifter og tips til personalet er inkludert i prisen. Rederiet samarbeider dessuten med prestisjetunge ”Grand Chefs Relais & Châteaux”, som er kjent for sine gastronomiske opplevelser. Disse kan du nyte i flere forskjellige restauranter om bord, eller du kan velge fra hele menyen og spise i din egen suite eller på din egen private balkong. Man kler seg pent til middag i hovedrestauranten, og når det er formell aften er dresskoden smoking eller mørk dress. På de andre restaurantene er stilen mer uformell.
 
Cruiseskipenes størrelse gjør det enkelt å besøke både avsidesliggende, mindre kjente destinasjoner i alle verdens kontinenter, samt de største byene hvor skipene har mulighet til å legge til nær sentrum av byen. Silversea tilbyr også gratis transport til og fra sentrum i havnene.
 
Barn er velkommen om bord, men dette er i første rekke et cruise for voksne.

Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive