Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Spennende turforslag til
Bali & Lombok!

Dette er en 16 dagers rundreise til eksotiske Bali, hvor du får oppleve mange spennende steder som Kuta, Kintamani, Lake Batur & Ubud, før du tar fly over til Senggigi Beach på naboøya Lombok, hvor du ligger på det fantastiske 5 stjerners Sheraton Senggigi Beach Resort.

Bali er et tropisk paradis og et av de mest eksotiske steder man kan tenke seg! Det som gjør øya så spesiell er blant annet det varme og vennlige folket, de idylliske strendene, den frodige naturen med de irrgrønne rismarkene bygget oppover i terrasser, de høye fjellene med aktive vulkaner og de igjengrodde skogene med apekatter og andre spennende dyr! 

Fascinerende er også kulturen og religionen, de mange hindutemplene og offerritualene med duften av røkelse i luften, den spesielle musikken og barongdansen som omhandler kampen mellom de gode og de onde åndene, samt de mange kunstnerne som driver med treskjæring, fruktskjæring, skulpturer, malerier, lær og metallarbeider. Sist men ikke minst er Bali kjent for de mange og flotte hotellanleggene! Bali er et sted man vil forelske seg i, og som man garantert vil huske for resten av livet!


Lombok er naboøya til Bali. Her finner man Senggigi Beach, en fantastisk strand som strekker seg flere kilometer like nord for hovedstaden Mataram. Dette turistmålet ble bygget ut på slutten av 90-tallet, og ble spådd å bli det nye Bali. Stedet har en rekke restauranter, barer og diskoteker, så vel som reisebyråer, fotobutikker, minibanker, suvenirbutikker og hoteller. Langs den fargerike Beach Road ligger det mange koselige små kafeer, og strendene er trygge å bade fra. 


Programmet dag for dag:


Dag 1:
Du drar fra Norge på formiddagen med Thai Airways via Bangkok til Bali.


Dag 2:
Du lander på flyplassen tidlig på ettermiddagen, og blir transportert til Bali Dynasty Hotell i Kuta. Dette er et flott hotellanlegg med en bra beliggenhet, og det er bare svømmebassenget som skiller hotellet fra stranden. Hotellet har bassengområder som passer for familier med barn, samt et eget basseng, Lazy Pool, for voksne som ønsker litt ekstra fred og avslapping. Hotellanlegget har i tillegg et godt utvalg av restauranter, og det er både kjøpesentre og andre restauranter rett i nærheten.

Dag 3:
Denne dagen er til fri disposisjon, og kan f. eks. brukes til å gjøre seg kjent med hotellet og byen hvor du skal bo de første fire nettene av rundreisen. Kuta by ligger ikke så langt fra Balis internasjonale flyplass, og byen var opprinnelig en liten fiskerlandsby før den ble bygget ut for turisme. Byen er i dag et av Indonesias største turistmål, med et uttall barer og restauranter, og en lang sandstrand som tiltrekker seg surfere fra hele verden. Her finner man kjente kafeer som bl. a. Hard Rock Kafé. Kuta er også et eldorado for shopping, og man kan gjøre svært gode kjøp i de mange spennende butikkene her.

Dag 4:
I dag skal du ut på en spennende heldagsutflukt hvor du får oppleve en fantastisk natur og en eksotisk kultur. På vei opp til den aktive vulkanen Kintamani ved den spektakulære Lake Batur vil du se templer, rismarker og små landsbyer med spennende arkitektur. Du stopper og spiser lunsj (inkludert i prisen) ved Kintamani som ligger ca 365m over havet, med en fantastisk utsikt over vulkanen med sort lava, og den knallblå innsjøen. På turen vil du også stoppe for å se den fargerike og tradisjonelle Barongdansen, en kamp mellom de gode og de onde åndene. Du vil også få med oss et senter for tradisjonsrik og vakker treskjæringskunst.

Dag 5:
Dagen er til fri disposisjon og kan enten brukes til avslapping, soling og bading, eller man kan utforske mer av denne spennende øya enten på egenhånd, eller på en organisert utflukt.

Dag 6:
Etter frokost blir du transportert til ditt hotell Ubud Pertiwi Resort i Ubud. Dette er en liten by ca 1 times kjøretur fra flyplassen. Det som kjennetegner denne byen er alle håndverkerne og kunstnerne som holder til her. Kjente europeiske malere som Antonio Blanco og Arie Smith har bodd her, og man finner et maleri museum her. I tillegg finner du Ubud Palace rett i nærheten av hotellet, som er åpent for publikum på dagtid, og hvor de viser tradisjonell balinesisk dans på kvelden. I tillegg finnes det en rekke restauranter, kafeer, spa og mini markeder her. Ikke langt unna finner du Monkey Forest.

Dag 7:
Denne dagen er til fri disposisjon.

Dag 8:
Du har formiddagen fri, før du drar til flyplassen på Bali og tar fly til Lombok. Vel fremme på øya, blir du transportert til det fantastiske 5 stjerners Sheraton Senggigi Beach Resort. Her finner du alt fra privat strand til treningssenter, svømmebasseng, massasje- og skjønnhetssalong, tennisbane, badstu, boblebad, damp rom, barnebasseng, frisør, 24 t romservice, sykkelutleie, vaskeri osv. 

Dag 9, 10 og 11:
Disse tre dagene blir det soling, bading og avslapning på ditt luksuriøse hotell Sheraton Senggigi Beach Resort. Du kan også ta deg en rundtur på øya, og utforske det denne øya har å by på! Hva med å ta et dykkerkurs, eller dra på havfisketur? Mulighetene er mange og spennende!


Dag 12:
Du har formiddagen fri, før du reiser til flyplassen og tar flyet tilbake til Bali. Fra flyplassen transporteres du tilbake til Bali Dynasty Hotel i Kuta.

Dag 13 og 14:
Du har også disse to dagene til fri disposisjon!

Dag 15:
Avreise på ettermiddagen til flyplassen for hjemreise.

Dag 16:
Du ankommer Norge tidlig på morgenen.

Forslag til sightseeing turer på Lombok:

Mataram city tour:
Dette er en halvdags utflukt hvor du får oppleve palasser, templer og markeder på vest Lombok:  
Mayura 
er det kongelige flytende palasset (Bale Kambang) fra det tidligere Balinesiske riket som ble bygget i 1714. 

Narmada 
er et historisk palass bygget for den balinesiske kongen Anak Agung Gede Ngurah i 1805. Her finner du en kopi av Mount Rinjani og Segara Anak; en innsjø med et hellig tempel på toppen. 

Lingsar 
er et hellig tempel bygget i 1714, hvor hinduer og muslimer ber sammen på et sted. 

Bertais marked 
er det største markedet på Lombok, hvor de selger frisk frukt grønnsaker, urter og krydder, ris, fisk, lokale gjenstander osv.


Kuta og Sør Lombok Tur:
Banyumulek
Første stopp er landsbyen Banyumulek, en av de mange keramikklandsbyene på Lombok, hvor man lager kvalitetsprodukter for hånd.
Sukerare
Deretter går turen til landsbyen Sukerare, hvor man vever tradisjonsrike mønstre med gull- og sølvtråder.
Rambitan/Sade
Du besøker også Rambitan/Sade, en tradisjonell Sasak landsby 8 km fra Kuta beach på Lombok. I denne landsbyen får du oppleve den unike levemåten til de innfødte.
Kuta Beach og Tanjung Aan
Siste stopp er Kute Beach og Tanjung Aan, begge beliggende på sørkysten av Lombok, kun 5 km fra hverandre. Disse hvite sandstrendene er perfekte for svømming og soling.


Prisen inkluderer:
Fly tur/retur Norge-Bali & Bali-Lombok
Transport 
Samtlige overnattinger
Frokost 13 dager
Lunsj 2 dager
Inngangsbilletter ifølge program

Pass og visum!
Norske statsborgere trenger visum til Indonesia. Dette kan kjøpes på flyplassen ved ankomst Bali, og koster ca 25 USD. Passet må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreise.

Priser fåes på forespørsel grunnet valutaendringer.
Kontakt en av våre dyktige reisekonsulenter i dag!

 Cecilie Riis 35 900 917
cecilie@letstravel.no 
 
 
 


Nils Sæteren 35 900 914
nils@letstravel.no


 
 
 
 


Helen Pettersen 35 900 913
helen@letstravel.no 

 


Send oss eventuelt en forespørsel her!

Spennende reiseforslag:
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive