Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Safari i Tanzania & Badeferie på Zanzibar!


På denne fantastiske reisen får du bokstavelig talt i pose og sekk!  Først venter noen spennende safariopplevelser i vakre Tanzania, deretter blir det tid til sol og badeferie på Bluewater Bay Resort på Zanzibar!

Programmet dag for dag:

Dag 1: Arusha
Ved ankomst på Kilimanjaro flyplass blir du møtt av vår representant og tatt med til Arusha hvor du overnatter på flotte Serena Mountain Village.
 
Dag 2: Arusha - Ngorongoro Nasjonalpark
Etter frokost drar du til Ngorongoro Nasjonalpark og sjekker inn på Ngorongoro Serena lodge. Her blir det lunsj før du drar ut på din første safaritur i det spennende Ngorongoro krateret. Turen starter med en 600m nedstigning til bunnen av krateret, og utsikten er praktfull. Krateret dekker 260km², og er en attraksjon i seg selv, regnet som et av verdens naturlige underverker. Her bor det en rekke dyrearter på helårs basis, og du vil kunne se løver, elefanter, neshorn, bøfler og mange arter av gnu, sebra, sivbukk, Thompson gaselle og mange flere. Etter den opplevelsesrike safarituren blir det en bedre middag og overnatting på Ngorongoro Serena lodge.

Dag 3: Ngorongoro Nasjonalpark – Serengeti Nasjonalpark
Etter frokost drar du til Serengeti Nasjonalpark. På veien passerer du Olduvai Gorge, det forhistoriske området hvor Dr Louis Leakey oppdaget restene av Homo Habilis som regnes som menneskets første skritt på veien til menneskelig evolusjon. Du sjekker inn og spiser lunsj på Serengeti Serena Lodge, for deretter å dra på en kvelds safari i det spennende Serengeti, trolig det mest berømte dyrereservatet i verden. Området er 15.000km², og her finner du over 3 mill. store pattedyr! Mer enn 35 arter av dyr som sebra, gnu, giraff, samt de fem store; elefant, løve, bøffel, leopard og neshorn. I Serengeti finner den største gnu-vandringen i verden sted, i juni starter over 1 mill. gnu, sebra og gaseller fra Masai Mara i Kenya på jakt etter beite. Disse dyrene blir tett fulgt av rovdyr som løve, gepard, villhund, sjakal, hyene og gribb. Serengeti har også over 500 fuglearter. Etter den flotte safarituren blir det middag og overnatting på Serengeti Serena Lodge.

Dag 4: Serengeti Nasjonalpark
Etter frokost får du med deg en piknik lunsjboks fra lodgen, og drar på en heldags safaritur hvor du får oppleve den store vandringen av dyr. Du stopper i villmarka og spiser din medbrakte lunsj, før du fortsetter turen. Senere på kvelden blir det middag på lodgen, og deretter kan du sitte ved bålet og se på flott underholdning og sang av den lokale Masaibefolkningen. Overnatting på Serengeti Serena Lodge.

Dag 5: Serengeti Nasjonalpark – Lake Manyara Nasjonalpark
Etter frokost får du med deg en piknik lunsjboks og drar på en morgen safari for så å sette kursen mot Lake Manyara Nasjonalpark, hvor du sjekker inn og spiser middag på Lake Manyara Serena Lodge sent på kvelden. Overnatting på Lake Manyara Serena Lodge.

Dag 6: Lake Manyara Nasjonalpark – Arusha - Zanzibar
Etter frokost drar du på en morgensafari til Lake Manyara Nasjonalpark, en park som dekker 330km². Den fantastiske innsjøen utgjør 70 % av parken, og her finner man et vell av dyreliv, inkludert de fem store; løve, elefant, leopard, nesehorn og bøffel. Stedet er også enhver ornitologs drøm, med over 400 fuglearter! Du drar tilbake til lodgen og spiser lunsj. Kl 14.00 blir du kjørt tilbake til Arusha, og senere på kvelden tar du fly fra Kilimanjaro internasjonale flyplass til Zanzibar. Der blir du møtt av en av våre representanter og kjørt til Bluebay Beach Resort for innsjekking og middag. Bluebay Beach Resort ligger på den fineste og bredeste hvite sandstranden på øya Zanzibar. Området på 30 mål har hytter med soverom og ligger med flott utsikt over bassenget og frodige hager med mer enn 1000 vakre palmer, den glitrende stranden og det asurblå havet utenfor. Oppholdet her er på halvpensjonsbasis.

Dag 7 - 9: Zanzibar
Zanzibar har mer enn 25 paradisiske strender, ispedd med pittoreske fiskelandsbyer hvor folk har et svært enkelt levesett. Her kan du ta livet med ro og slappe av og kose deg på stranden eller ved bassenget. Det er også en rekke valgfrie utflukter du kan være med på, og vannsportsaktiviteter er tilgjengelige mot en ekstra kostnad. Overnatting på Det fantastiske fem stjerners Bluebay Beach Resort.

Dag 10: Avreise
Etter frokost blir du transportert tilbake til Zanzibar flyplass og tar fly hjem.

 

Dette er inkludert i prisen:
Transport og safariturer som i reiseruten med en 4x4 safari Land Cruiser.
Alle inngangspenger til de forskjellige parkene.
Overnatting og måltider i henhold til reiseruten.
Flybillett Kilimanjaro – Zanzibar.
Engelsktalende sjåfør guide.
Overnatting m/halvpensjon på Bluebay Beach Resort (superior rom).
1l mineralvann pr person pr dag på safari.
AMREF; flygende legers redningsprogram.

Internasjonale flybilletter kommer i tillegg.


Priser fåes på forespørsel grunnet valutaendringer.
Kontakt en av våre dyktige reisekonsulenter i dag!

 


Cecilie Riis 35 900 917
cecilie@letstravel.no 
 
 
 


Nils Sæteren 35 900 915
nils@letstravel.no


 
 
 
 


Helen Pettersen 35 900 913
helen@letstravel.no 

 

Send oss eventuelt en forespørsel her!
Spennende reiseforslag:
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive