Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Klassisk Kenya Wildlife Safari

Dra på ekte Villmarks-Safari i Kenya - opplev "The Big 5" og mange andre ville dyr i de mest kjente naturparkene i landet! 

 

Reiserute
 

Dag:
 

Sted:
 

Overnatting:
 

Måltider:
 
1
Aberdares Nasjonalpark
 

Ark Lodge
 

Helpensjon
 
2
Lake Nakuru Nasjonalpark
 

Flamingo Hill Camp
 

Helpensjon
 
3
Masai Mara National Game Reserve
 

Mara Leisure Camp
 

Helpensjon
 
4
Masai Mara National Game Reserve
 

Mara Leisure Camp
 

Helpensjon
 
5
Avreise
 
   


Dag 1: NAIROBI – ABERDARES NASJONALPARK

Ved ankomst Jomo Kenyatta Internasjonale flyplass blir du møtt av vår representant ved ankomstterminalen, og får et overblikk over hele safarituren før du blir overlatt i de beste hender til din lokale sjåfør guide. Fra Nairobi tar det ca 2.5 timer til Aberdare Country Club. På veien passerer du industribyen Thika og de kultiverte farmene i sentrale Kenya.

Det blir tid til avslapping ved Aberdare Country Club før lunsjen serveres kl 13.00. Kl 15.00 blir du transportert i lodgens kjøretøy til Ark Lodge, et av de tre mest kjente hotellene i Aberdares Nasjonalpark. Kvelden tilbringes enten på ditt komfortable rom, i baren eller restauranten hvor du har en fantastisk utsikt over et vannhull hvor alle de ville dyrene kommer for å drikke.

Aberdares Nasjonalpark har en mangfoldig topografi som inkluderer iskalde elver, fossefall og regnskog. Floraen og faunaen er helt unik og man finner den ingen andre steder i landet bortsett fra på Mt. Kenya. Her kan man forvente å se leopard, elefant, vannbukk, dik-dik, nesehorn og den sjeldne bongo-antilopen. Ved det flombelyste vannhullet er du garantert å se elefanter, bøfler og flere andre dyr. Fuglelivet er også rikelig, inkludert den apespisende kroneørnen.

Overnatting: Ark Lodge
Måltider: Helpensjon


Dag 2: ABERDARES NASJONALPARK – LAKE NAKURU NASJONALPARK


Etter frokost på Ark Lodge, blir du transportert tilbake til Aberdares Country Club for utsjekking og avreise til Lake Nakuru Nasjonalpark, hvor du ankommer i tide for lunsj ved Flamingo Hill Camp. Ettermiddagen er fri til avslapping før du drar på en kvelds safari rundt innsjøen til skumringen, og deretter vender du tilbake til campen igjen.
Lake Nakuru er verdenskjent for sine millioner av rosa flamingoer og over 400 andre fuglearter, og fra luften ser det ut som om innsjøen er innringet i en rosa ring. Denne sodasjøen i bunnen av the Rift Valley er helt spektakulær, og her finner du utrydningstruede dyrearter som den sjeldne Rothschild sjiraffen samt svarte og hvite nesehorn. Her finnes også løver, vannbukk, bøfler og bavianer.
 
Overnatting: Flamingo Hill Camp
Måltider: HelpensjonDag 3: LAKE NAKURU NASJONALPARK – MASAI MARA NASJONALPARK
 
Klokken 08.00 går turen videre til Masai Mara, via the Great Rift Valley. Du er fremme til lunsj og innsjekking på Mara Leisure Camp, og etter lunsj blir det en ettermiddagssafari til mørkets frembrudd.
 
Masai Mara tilbyr et så enormt stort utvalg av dyr at det er vanskelig å forestille seg det. Over 450 dyrearter er registrert her og du kan enkelt se løver, nesehorn, flodhester, krokodiller, sjiraffer, gnuer, sebraer, bøfler, vortesvin, hyener, sjakaler, villhunder, leoparder, elefanter og mange typer antiloper.
 
Det er i Masai Mara verdens mest kjente årlige dyrevandring finner sted. Hvert år vandrer millioner av gnu og sebra fra Serengeti i Tanzania på leting etter vann og beite. Tett i hælene følger savannens jegere – løver, geparder, villhunder, sjakaler, hyener og gribber.
 
Overnatting: Mara Leisure Camp
Måltider: Helpensjon
Dag 4: MASAI MARA NATIONAL GAME RESERVE
 
Valgfri Ballong Safari (ikke inkludert).
 
Kl 06.30 kan du bli med på en spennende ferd i varmluftsballong over slettene i Masai Mara inkludert champagnefrokost i villmarken. Dette er en helt spesiell og uforglemmelig opplevelse.


 
Klokken 06.30 blir det en tidlig morgensafari i Masai Mara før du vender tilbake til lodgen for frokost. Resten av morgenen er fri til avslapping, og du kan besøke en lokal Masai landsby hvor du kan bli kjent med lokalbefolkningen og lære mer om den fargerike kulturen til dette nomadefolket (ikke inkl).
Etter lunsj i lodgen blir det en ettermiddagssafari frem til solnedgang.

Overnatting: Mara Leisure Camp
Måltider: Helpensjon


Dag 5: AVREISE
 
Etter frokost returnerer du til Nairobi på ettermiddagen, hvor det blir en siste lunsj på Restaurant Carnivore. Deretter transporteres du tilbake til Jomo Kenyatta Internasjonale Flyplass for avreise med fly om kvelden.


Dette er inkludert:
 
 • Transport og safariturer i minivan med tak (som kan heises opp slik at man kan se dyrene og ta bilder).
 • Inngangsbilletter til parkene.
 • Overnatting og måltider som beskrevet i programmet.
 • Engelsktalende sjåfør guide.
 • 1 l mineralvann pr person pr dag.
 • AMREF Flying Doctors’ Emergency Evacuation Program.

 
Kommer i tillegg:
 
 • Enhver innenlands flyreise.
 • Påske og juletillegg pr natt.
 • Fly t/r Norge.
 • Drinker, telefonkostnader osv på lodgene.
 • Tips og bagasjeservice.
 • Besøk ved den lokale Masai landsbyen.
 • Safari i Varmluftsballong.
 
Merk:
 • Prisene kan endres uten forvarsel
 • Bekreftelse er avhengig av tilgjengelighet ved tidspunktet for reservasjonen
 • I tilfelle at lodge/hotell ikke er tilgjengelig på tidspunkt for reservasjonen, vil en alternativ lodge/hotell av lignende standard gis.
 • For mer komfort kan en 4x4 safari landcruiser bestilles mot en ekstra kostnad.

Send forespørsel her!
 Spennende reiseforslag:
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive