Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Klassisk Sarova Nord Kenya Safari

Dra på spektakulær Safari i Nord Kenya - opplev "The Big 5" og mange andre ville dyr i sine rette omgivelser!

 

Reiserute
 

Dag:
 

Sted:
 

Overnatting:
 

Måltider:
 
1
Nairobi
 

Sarova Panafric Hotel
 

Frokost
 
2
Samburu Nasjonalpark
 

Sarova Shaba Game Lodge
 

Helpensjon
 
3
Samburu Nasjonalpark
 

Sarova Shaba Game Lodge
 

Helpensjon
 
4
Lake Nakuru Nasjonalpark
 

Sarova Lion Hill Game Lodge
 

Helpensjon
 
5
Avreise
 
   


Dag 1: NAIROBI

Ved ankomst Jomo Kenyatta Internasjonale flyplass i Nairobi blir du møtt av vår representant og kjørt til Sarova Panafric Hotel for innsjekking og overnatting.Nairobi ligger 160 km sør for ekvator, er Kenyas hovedstad og har et av de flotteste klimaene i verden. Denne moderne, kosmopolitiske byen er det regionale hovedkvarteret for mange virksomheter i Afrika og Det Indiske Hav. De mange delegatene fra hele verden kommer hit på grunn av de mange mulighetene her, de moderne hotellene og de vennlige menneskene. Selv om denne "Byen i Solen" er relativt ung sett ut fra en global standard, har den likevel en fascinerende historie full av oppdagelsesreisende, misjonærer, kriger, kulturelt mangfold, politikk osv, og alle har satt sitt preg på byen på en eller annen måte.

Overnatting: Sarova Panafric Hotel
Måltider: Frokost

Dag 2: NAIROBI - SAMBURU/SHABA NATIONAL GAME RESERVE 

07.30. Etter frokost blir du møtt av vår representant og får et innblikk over safarituren før avreise til Samburu National Game Reserve. På veien kjører du gjennom det sentrale Kenyanske høylandet, og kommer frem til hotellet i tide for innsjekking og lunsj på Sarova Shaba Game Lodge. Ettermiddagen er til fri disposisjon før du drar på en spennende kveldssafari i Shaba National Game Reserve frem til solnedgang.

Shaba National Game Reserve har holdt en lav profil med relativt få safarier sammenlignet med sin mer travle nabo Samburu, men med sin barske skjønnhet er den et godt alternativ til de mer velbrukte turistrutene. Viltlivet er i ferd med å ta seg opp og bl. a. løver blir regelmessig observert her.

Overnatting: Sarova Shaba Game Lodge
Måltider: Helpensjon


Dag 3: SAMBURU NATIONAL GAME RESERVE
 
06.30. Tidlig på morgenen drar du ut på en safari med kjøretøy med tak til å åpne, slik at du kan se og fotografere dyrene på nært hold. Deretter blir det frokost. Lunsj spiser du på lodgen, og deretter blir det tid til avslapping frem til du kl 15.30 drar ut på en ettermiddagssafari frem til solnedgang.
Samburu National Reserve er et villmarks-eldorado. Her får du øye på Afrikas store kattedyr – løver, geparder og sky leoparder. Noen dyr er unike her i denne nordlige parken i Kenya: Grevy’s zebra, reticulated giraff, kudu og gerenuk.Ewaso Nyiro River, som grenser til Buffalo Springs National Reserve, er stedet hvor elefanter, bøfler og andre dyr samles for å drikke. Reservatet ligger i landområdene til de fargerike semi-nomadiske Samburu stammehøvdingene, og dette naturskjønne, halvtørre landskapet er ganske dramatisk.
 
Overnatting: Sarova Shaba Game Lodge
Måltider: Helpensjon


Dag 4: SAMBURU/SHABA NATIONAL GAME RESERVE - LAKE NAKURU NASJONALPARK 
 
Etter frokost drar du videre til Lake Nakuru Nasjonal Park, med et kort stop ved Thompson Falls. Deretter fortsetter du turen inntil du ankommer Sarova Lion Hill Game Lodge i tide for innsjekking og lunsj. Ettermiddagen tilbringes i ro og mak inntil du drar på en ettermiddagssafari rundt innsjøen frem til solnedgang, hvor du drar tilbake til lodgen.
Lake Nakuru er verdenskjent for sine millioner av rosa flamingoer og over 400 andre fuglearter, og fra luften ser det ut som om innsjøen er innringet i en rosa ring. Denne sodasjøen i bunnen av the Rift Valley er helt spektakulær, og her finner du utrydningstruede dyrearter som den sjeldne Rothschild sjiraffen samt svarte og hvite nesehorn. Her finnes også løver, vannbukk, bøfler og bavianer.
 
Overnatting: Sarova Lion Hill Game Lodge
Måltider: HelpensjonDag 5: AVREISE
 
08.30. Etter frokost drar du tilbake til Nairobi, med et kort stopp ved Great Rift Valley utsiktspunkt for fotografering, og deretter fortsetter du turen, før du ankommer i tide for en avskjedslunsj ved den berømte Carnivore Restaurant. Deretter blir du transportert til Jomo Kenyatta International Airport for avreise med fly. 
 

Dette er inkludert:
 • Transport og safariturer i minivan med tak (som kan heises opp slik at man kan se dyrene og ta bilder).
 • Inngangsbilletter til parkene.
 • Overnatting og måltider som beskrevet i programmet.
 • Engelsktalende sjåfør guide.
 • AMREF Flying Doctors’ Emergency Evacuation Program. 
 
Kommer i tillegg:
 • Alle flykostnader og gjeldende visumavgift.
 • Drinker, telefonkostnader osv på lodgene.
 • Tips og bagasjeservice.  
 
Merk:
 • Prisene kan endres uten forvarsel.
 • Bekreftelse er avhengig av tilgjengelighet ved tidspunktet for reservasjonen.
 • I tilfelle at lodge/hotell ikke er tilgjengelig på tidspunkt for reservasjonen, vil en alternativ lodge/hotell av lignende standard gis.

Send forespørsel her!
Spennende reiseforslag:
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive