Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Rundreise i Sør Afrika!
Safari i Kruger Nasjonalpark, Storbyferie i Cape Town & Vinsmaking i Franschhoek!


Sør-Afrika er landet som har alt! Fra storslagen natur med ville dyr til flotte strender, vinmarker, storbyer, en vennlig befolkning, fantastisk mat og utsøkte viner. På denne rundreisen får du oppleve alt dette og mer til - det er en reise du aldri glemmer!

Overnatting:

Turen starter i Kruger Nasjonalpark, med 3 netter på Jock Safari Lodge, hvor du har All Inclusive (ekskl. drikkevarer).

Lodgen ligger der elvene Mitomeni og Biyamiti møtes, i sørspissen av den verdensberømte Kruger Nasjonalpark. Dette er et 6.000 hektar stort uberørt bush-land med et fantastisk dyreliv, eksklusivt for de kresne Jock-gjestene. 
Her lever fortsatt legenden om den uredde oppdagelsesreisende Sir Percy Fitzpatrick, som sammen med sin trofaste følgesvenn, hunden Jock, fraktet forsyninger gjennom ulendt terreng fra den vakre havnebyen Delagoa Bay, nå kjent som Maputo i Mosambik, til gullgraverbyene ved Eastern Transvaal.

Etter noen opplevelsesrike dager på safari drar du videre til den fantastiske Moder-byen Cape Town, hvor du tilbringer 4 netter på Bay Hotel inkl. frokost.

Camps Bay er et naturparadis som skiller seg ut fra de fleste feriemål. Med sitt tempererte klima, vakre omgivelser, kosmopolitiske fortauskafeer og pulserende natteliv tiltrekker stedet seg filmstjerner og kjendiser fra hele verden.
Hotellet ligger ved foten av Table Mountain, mellom de majestetiske Tolv Apostler og den rene hvite sanden på Camps Bay stranden, bare ti minutter fra Cape Town, og med noen av «Moder byens» mest naturskjønne attraksjoner i nærheten.
Med fantastisk utsikt og ekstraordinær komfort og effektiv service har hotellet lyktes med å kombinere femstjerners, sofistikert eleganse med en diskret uformell atmosfære som gjør at gjestene føler seg hjemme.
Rommene er romslige og intime med lyse naturfarger, en fantastisk utsikt mot sjøen eller fjellet, og noen med privat balkong. Her har man privat entré med sjalusi-dører, 24-timers romservice og luksuriøse en-suite bad med dobbel vask.

Turen avsluttes i de vakre Cape Winelands, og her ligger du 2 netter på Residence Klein Oliphants Hoek inkl. frokost.

Hotellet er et elegant, sofistikert og komfortabelt Boutique Hotell, med beliggenhet i hjertet av Franschhoek landsby, en perle i Cape Winelands. Dette vakre boutiquehotellet er bygget som en misjonsstasjon i 1888, og tilbyr en blanding av gammeldags chic, et snev av koloniprakt og en varm, personlig og enestående service.
For dem som leter etter noe helt spesielt, har vi suiter med eget basseng eller boblebad med beliggenhet i usjenerte gårdsrom. Gjestene kan sitte på verandaen med utsikt over den vakre rose- og lavendel-duftende hagen, omgitt av en praktfull utsikt over Franschhoek-fjellene.
Etter en uforglemmelig dag hvor du kan nyte de mange attraksjonene og aktivitetene som tilbys i Franschhoek-regionen, føler du deg hjemme når du kommer tilbake til Klein Oliphants Boutique Hotel.


Reiseruten:

Dag 1-3: Kruger Nasjonalpark og omegn
Du blir hentet på Kruger Mpumalanga Internasjonale flyplass og transportert til den eksklusive Jock Safari Lodge, hvor du bor i 3 netter. Her blir det spennende safariaktiviteter, med morgen- og kvelds-safari i 4x4 Landrovere kjørt av meget erfarne rangere.
Overnatting: Jock Safari Lodge (all inkl. ekskl. drikkevarer).

Dag 4-7: Camps Bay, Cape Town
Etter en tidlig game drive spiser du en sen frokost på hotellet. Deretter blir det utsjekking etterfulgt av transport fra Jock Safari Lodge til MQP Airport. Ved ankomst Cape Town flyplass blir du møtt og transportert til hotellet.
Overnatting: Bay Hotel (bed & breakfast).

Dag 8-9: Franschhoek, Cape Winelands

Etter frokost og utsjekking forlater du Cape Town og drar videre til Den fantastiske landsbyen Franschhoek i hjertet av vindistriktet Cape Winelands.
Overnatting: Résidence Klein Oliphants Hoek (bed & breakfast).

Dag 10: Transport fra Franschhoek til Cape Town flyplass
Etter frokost og utsjekking blir du transportert videre til flyplassen for hjemreise eller reise videre.
Prisen inkluderer:

Overnatting:
• 3 netter ved Jock Safari Lodge (All Inclusive ekskl. drikkevarer)
• 4 netter ved Bay Hotel (Bed and Breakfast)
• 2 netter ved Residence Klein Oliphants Hoek (Bed and Breakfast)

Transport:
• Fra MQP Airport til Jock Safari Lodge
• Fra Jock Safari Lodge til MQP Airport
• Fra Cape Town Airport til Hotell
• Fra Cape Town Hotel til Winelands
• Fra Franschhoek til Cape Town Airport

Prisen inkluderer ikke:
• Alle elementer som ikke er nevnt ovenfor
• Driks til personalet
• Elementer av personlig karakter
• Flybilletter
• Reservat avgifter
 
Nyttig informasjon om Sør-Afrika:

• Pass: Sør-Afrika krever nå at utlendinger må ha minimum to (2) blanke sider i passet for å aktivere innreisevisum som skal utstedes.
Fra 1. oktober 2014 vil barn som reiser inn og ut av Sør-Afrika bli pålagt å bære en uavkortet fødselsattest samt et gyldig pass, i henhold til nye forskrifter for å bedre sikkerheten til barna. For mer informasjon om dette kravet kan du kontakte oss.

• Tips: er ikke obligatorisk. Hvis du har fått god service, anbefaler vi: Restauranter minimum 10 % av regningen. Game Lodges R 75 / person / natt til ranger og resten av de lodge ansatte R 50 / person. Guider og sjåfører blir generelt også gitt tips.

• Fartsgrenser: Urbane områder 60 kmt, landlige områder 100kmt, motorveier 120 kmt. En Internasjonal kjøretillatelse anbefales (gyldig førerkort er akseptert, forutsatt at det har et tydelig bilde og står på engelsk). 
 
• Valuta: Rand (R) = 100 cent.

• Valører: mynter finnes i 5c, 10c, 20c, 50c, R1, R2 og R5, sedler finnes i R10, R20, R50, R100, R200 og R500.

• Drikkevann: vann fra springen er 100 % renset og trygt å drikke i store byer, tettsteder og viltreservater.

• Elektrisitet: 220/230 volt.

• Visum: mer enn 80 land, inkludert USA, Canada, Japan og EU, kan besøke Sør-Afrika uten visum. Ta kontakt med ditt nærmeste turistkontor eller det Sør-Afrikanske konsulatet for en oppdatert liste. Vær oppmerksom på at 1-2 blanke sider i passet er et krav for besøkende som skal inn Sør-Afrika.

• Vaksiner: Besøkende til malariaområder, for eksempel Lowveld, må innhente profylaktisk medisin fra lege eller apotek som tas før, under og etter reisen.

• Medisinske tjenester: Sør-Afrika har gode medisinske fasiliteter, med leger oppført under "leger" i de lokale telefonkataloger. Forsikring som dekker reise, ulykker, sykdom og sykehusinnleggelse anbefales for oppholdet og må ordnes ved bestilling.

• Klima: årstidene er motsatt av den nordlige halvkule.

• Gjennomsnitts-temperaturene er:
 
Turiststed Sommer Vinter
Bloemfontein (Free State) 29,0 °C 18,5 °C
Cape Town (Western Cape) 24,0 °C 22,6 °C
Durban (Kwa-Zulu Natal) 25,5 °C 22,6 °C
Johannesburg (Gauteng) 24,7 °C 18,0 °C
Kimberley (Northern Cape) 32,0 °C 20,0 °C
Nelspruit (Mpumulanga) 28,5 °C 23,0 °C
Pretoria (Gauteng) 27,5 °C 21,0 °C
 


Priser fåes på forespørsel grunnet valutaendringer.
Kontakt en av våre dyktige reisekonsulenter i dag!

 


Cecilie Riis 35 900 917
cecilie@letstravel.no 
 
 
 


Nils Sæteren 35 900 914
nils@letstravel.no


 
 
 
 


Helen Pettersen 35 900 913
helen@letstravel.no 

 

Send oss eventuelt en forespørsel her!

Spennende reiseforslag:
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive