Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL)

Om Royal Caribbean
Royal Caribbean International er en global merkevare med 26 fantastiske skip, som seiler til mer enn 270 destinasjoner, i over 70 land og på seks kontinenter. Royal Caribbean gir deg en førsteklasses ferie med et bredt spekter av unike fasiliteter og topp underholdning. Rederiet har i mer enn 40 år gitt sine gjester de mest innovative cruiseskip, spennende ruter til populære reisemål og den verdenskjente og vennlige “Gold Anchor Service”. Royal Caribbean har vunnet reiselivsbransjens prisutdeling, Grand Travel Award, de siste 20. årene.

Uansett hva du liker å gjøre, kan du gjøre det på et cruise med Royal Caribbean®. Fartsfylte aktiviteter som gir deg adrenalinkick. Fantastisk underholdning som får deg til å holde pusten av spenning. Luksuriøse SPA-behandlinger som forynger og forfrisker. Endeløse kulinariske muligheter. Og så mye mer. Dette er ikke bare en ferie, men et eventyr du aldri kommer til å glemme.

BANEBRYTENDE SKIP
Royal Caribbean legger stor vekt på nyskapning og bygger skip som er reisemål i seg selv, der du kan gjøre, se og oppleve mer. Uansett om du seiler med de nyeste skipene i Quantum-klassen eller et av de andre skipene våre, får du førsteklasses spisealternativer, familieaktiviteter og, underholdning som på Broadway, fantastisk teknologi, nye og oppussede lugarer og mer av de små detaljene som utgjør forskjellen mellom en fin og en fabelaktig ferie.


SERVICE I VERDENSKLASSE
Royal Caribbeans legendariske Gold Anchor Service® gir deg service på et nivå som ingen andre kan vise maken til, slik at du får en best mulig ferie – hver dag.
En unik og personlig service og et hensyn til hver minste detalj som overgår forventningene dine hver gang.Destinasjoner:

KARIBIEN
Drømmecruise i Karibien i Vinter

Karibien er for mange selve paradiset på jorden. Alle fantastiske bilder du har sett fra Karibien stemmer – det er like vakkert. Et cruise i Karibien med Royal Caribbean er en fantastisk ferie med utallige opplevelser, innbydende strender, glittrende blått hav og palmesus. Svøm med rocker på Grand Cayman, utforsk El Younique Rain Forest i Puerto Rico og mayaruinene i Cozumel, eller bare koble helt av på Bahamas kritthvite strender. Alt dette, sammen med det tropiske været året rundt gjør at Karibien har alt du kan drømme om – ikke minst under vinterhalvåret når vi lengter etter den herlige varmen.

På et cruise med Royal Caribbean i Karibien våkner du på et nytt sted nesten hver dag. Royal Caribbeans cruise går fra Miami, Fort Lauderdale, New York og Puerto Rico og besøker fantastiske steder i østre, vestre og sørlige Karibien. Du kan utforske alle de ulike destinasjonene eller tilbringe dagene ombord på våre spennende skip. Øv deg på surfesimulatoren Flow Rider, nyt en kulturell aften under åpen himmel i Aqua Theater eller nyt en god bok og en paraplydrink på soldekk og glem alle bekymringer.

DUBAI
Cruise i de eksotiske Arabiske Emirater - la deg forføre av Østens mystikk

Opplev eksotiske cruise til de Arabiske Emirater – og la deg forføre av Østens mystikk. I desember starter Royal Caribbean igjen opp sine populære cruise fra Dubai til de eksotiske Arabiske Emirater. Vision of the Seas seiler desember 2016 til mars 2017 fra Dubai til Muskat i Oman og Abu Dhabi.

Nå har du muligheten til å oppleve og beundre De Arabiske Emiraters overdådige skjønnhet, rike historie og luksuriøse destinasjoner. Besøk gamle moskeer eller markeder for å oppleve regionale severdigheter, lyder og smaker.

Med sin brennende hete ørken, unike gjestfrihet og sine innbydende strender oppfyller De Arabiske Emirater de fleste feriedrømmer. Opplevelsene står i kø enten du vil dykke blant vakre korallrev i Muscat eller la kortet gå varmt i det enorme Mall of Emirates i Dubai med over 200 butikker. Her finnes også verdens eneste innendørs skianlegg som det kan være vanskelig å se for seg før man har sett det med egne øyne. I Abu Dhabi finner du verdens åttende største moske, Sheikh Zayed, som absolutt bør avlegges et besøk.MIDDELHAVET
Fantastiske Middelhavet fra kyst til kyst - Romantisk, vakkert og fullt av opplevelser!

Reis på cruise med Royal Caribbeans vakre skip fra Roma og Venezia lands Middelhavets historiske perler neste sommer. Middelhavslandene har mange legendariske og sjarmerende byer både i Kroatia, Montenegro, Italia, Frankrike, Hellas og Tyrkia.
Royal Caribbean tilbyr cruise fra 7-11 netter, perfekt for par som ønsker avslappende dager eller nye opplevelser. Uansett hva dere liker å gjøre – så kan dere gjøre det på cruise med Royal Caribbean®.

Cruise fra Roma med vakre Jewel of the Seas - og besøk vakre Santorini, Athen og Chania
En av Royal Caribbeans gjesters største favoritter, Jewel of the Seas, seiler på 7, 8 og 9 netters seilinger i Middelhavet sommeren 2016.
Skipet seiler fra Roma langs de greske øyer, Italia, Frankrike og Spania, og har mange nyheter ombord, blandt annet flere spennende restaururanter, underholdning og storskjerm på nytt pool-dekk.

Alt dette - kombinert med den fantastiske servicen Royal Caribbean® er kjent for - er det ikke uten grunn at vi er kåret til “Best Cruise Line Over All” 12 år på rad!

NYHET! Harmony of the seas seiler fra Barcelona sommeren 2016 – unike opplevelser hver dag!
Royal Caribbean® legger stor vekt på nyskapning og bygger skip som er reisemål i seg selv. Vårt aller nyeste Oasis-klasse skip, Harmony of the Seas, er ferdig bygget våren 2016, og skipet er fylt med det beste av det beste fra Oasis-klassen og Quantum-klassen. Førsteklasses restauranter og kafeer, aktiviteter for både store og små som du ikke har opplevd noe annet sted til sjøs. Fantastisk underholdning og banebrytende teknologi. Ja, alle detaljene som utgjør forskjellen mellom en fin og en fabelaktig ferie. Du finner det kun hos Royal Caribbean.

Harmony of the Seas har imponerende underholdning ombord - med fantastiske originalproduksjoner både på scene, på is og i vann. Og med Broadway-showet Greace i Royal Theater og spennende natteliv kan festen fortsette lenge etter at solen har gått ned. Underholdningen er selvfølgelig inkludert i prisen!
Våre oppfinnsomme kokker tar smakssansene dine med på en global reise. Du kan velge mellom 11 ulike restauranter som gir deg førsteklasses mat i herlige omgivelser.

Vår Cruise ekspert Cecilie L. RiisKontakt Cecilie på tlf 35 900 917,
eller send mail til: 
cecilie@letstravel.no


Cecilies store lidenskap har alltid vært å reise. I tillegg til å ha jobbet for turoperatører som Globetrotter og Wikstrøm Reiser, har hun også fartstid hos de to store cruiserederiene Cunard og Seabourn.

Cecilies ekspertområder er å skreddersy eksotiske reiser og cruise. Hun har ikke bare jobbet for flere cruiserederier, hun har også vært på cruise med nesten alle de mest kjente cruiseselskap i verden, som f. eks. RCCL, NCL, MSC Cruises, Costa Cruises, Princess Cruises, Star Clipper, SeaDream Yacht Club, Holland America Line & Celebrity Cruises.Se oversikt over våre kommende cruise her!

Send din forespørsel her!

Oasis klassen


Vekt: 220 bruttotonn
Passasjerer: 5.400

Allure of the Seas (2010)
Oasis of the Seas (2009)

 

Freedom klassen


Vekt: 160 000 brutto tonn
Passasjerer: 4 375

Independence of the Seas (2008)
Liberty of the Seas (2007)
Freedom of the Seas (2006)
 

Voyager klassen


Vekt: 138 000 bruttotonn
Passasjerer: 3 114

Mariner of the Seas (2004)
Navigator of the Seas (2002)
Adventure of the Seas (2001)
Explorer of the Seas (2000)
Voyager of the Seas (1999, ombygd 2002)
 

Radiance klassen


Vekt: 90 090 bruttotonn
Passasjerer: 2 100

Jewel of the Seas (2004)
Serenade of the Seas (2003)
Brilliance of the Seas (2002)
Radiance of the Seas (2001)

Vision klassen


Vekt: 70-78 000 bruttotonn
Passasjerer: 1800-2076

Enchantment of the Seas (1997, ombygd 2002)
Grandeur of the Seas (1996, ombygd 2001)
Legend of the Seas (1995, ombygd 2000)
Rhapsody of the Seas (1997, ombygd 2002)
Splendour of the Seas (1996, ombygd 2001)
Vision of the Seas (1998, ombygd 2000)

Sovereign klassen


Vekt: 73 941 bruttotonn
Passasjerer: 2 350

Majesty of the Seas (1992, ombygd 2002)
Monarch of the Seas (1991, ombygd 2001)
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive