Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Let's Travel skreddersyr turer for grupper, foreninger, virksomheter, bedrifter og vennegjenger.

Gruppereiser
Let's Travel er spesialister på gruppereiser til destinasjoner over hele verden. Det kan være nært eller fjernt, kjent eller ukjent. Har du funnet inspirasjon i noen av de mange rundreisene vi tilbyr, eller ønsker du inspirasjon til hvor neste reise skal gå? Uansett om du henvender deg på vegne av en virksomhet, forening eller en stor vennegjeng, så er dette første skritt på veien til Drømmereisen!

Foreningsreiser
Ønsker dere som forening å oppleve verden på en helt egen gruppereise – sammen med en av våre kunnskapsrike reiseledere? Vi arrangerer og planlegger ønskereisen i nært samspill med dere. Vi tilpasser reisens innhold slik at den oppfyller de aktuelle ønsker, forventninger og interesser, f.eks. opera i Verona, sykehusbesøk på Filippinene, barnehage i Kenya eller noe helt annet. Denne typen reise legger til rette for et rikt sosialt samvær og store felles opplevelser.

Belønningsreiser
Nøkkelordene for den gode firmareisen er kort og godt effektiv planlegging og inngående kjennskap til destinasjonen. Vi gir deg begge deler! Og vi setter vår ære i at alt på turen fungerer ned til minste detalj! Våre reiser er skreddersydd for bedriftsmarkedet med variert innhold, god stemning og faglig forankring til riktig destinasjon og pris.

Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive