Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Vietnam fra nord til sør!

Dette er en fantastisk 8 dagers tur til Vietnam hvor du får oppleve alle høydepunktene i dette vakre og spennende landet! Turen starter i hovedstaden Hanoi, deretter blir det båttur i vakre Halong Bay. Andre steder du vil oppleve er Danang, Hoi An, Hue, Ho Chi Minh City i Saigon, og Ben Tre i Mekong. Denne turen kan anbefales på det varmeste!

Priser inkluderer:
- Overnatting i dobbeltrom på utvalgte hoteller.
- Transport med kjøretøy med aircondition som i programmet.
- Engelsktalende guide for hvert område, unntatt i tiden til fri disposisjon.
- Inngangspenger for alle sightseeingturer som nevnt i programmet.
- Privat båt for turer nevnt i programmet.
- Måltider som nevnt i programmet: frokost, lunsj.
- Gjeldende offentlige avgifter.

Dette kommer i tillegg:
- flyreiser Hanoi - Danang / Hue - Ho Chi Minh City.
- Internasjonale flyreiser og flyskatt.
- Visa for Vietnam. Behøves ikke for opphold under 15 dager.
- Drinker, tips, personlige utgifter og alle tjenester som ikke er klart nevnt.

Programmet dag for dag:

Dag 1 Hanoi
Du ønskes velkommen på flyplassen i Hanoi, og transporteres deretter til hotellet. Resten av dagen er til fri disposisjon. (Ved tidlig ankomst, vil hotellrommet være tilgjengelig fra kl 13.00).
Overnatting i Hanoi.

Dag 2 Hanoi (frokost/lunsj er inkl)
Etter frokost blir det en heldags sightseeingtur i hovedstaden. Dette inkluderer et besøk til Ho Chi Minh Mausoleum, hans personlige residens, One Pillar Pagoda og Tran Quoc pagoden. Deretter går turen til Museum of Ethnology som er en slående utstilling om det vietnamesiske etniske mangfold. På ettermiddagen besøker du Temple of Literature. Deretter blir det en spennende 1 times rickshaw tur i hovedstaden. Det blir også tid til å vandre litt i de gamle kvartalene og de antikke butikkene, før du besøker Ngoc Son tempelet som ligger på Hoan Kiem Lake. Tidlig på kvelden blir det tur til Water Puppit show.
Overnatting i Hanoi.

Dag 3 Hanoi / Halong / Hanoi (frokost/lunsj er inkl)
Etter en tidlig frokost på hotellet, reiser du med bil til den vakre og majestetiske Halong Bay. Ved ankomst Halong Bay går du ombord i en privat junk for en 4 timers båttur gjennom det mystiske landskapet, på oppdagelsesferd i et av Vietnams naturlige underverk! På turen passerer du mange holmer, og djunken stopper ved en naturlig grotte. Her kan du nyte en svømmetur i jadefarget vann i Tonkin Gulfen (hvis været tillater det). En deilig lunsj med masse god sjømat vil bli servert ombord. Etter båtturen drar du tilbake til Hanoi på kvelden.
Overnatting i Hanoi.

Dag 4 Hanoi / Danang / Hoi An (frokost/lunsj er inkl)
Etter frokost drar vi til flyplassen for å ta ett tidlig fly til Danang. I Danang besøker vi Cham Museet, som presenterer den største utstillingen om den gamle sivilisasjon Champa. Turen går videre til elvebyen Hoi An, en viktig handelshavn i det 17. og 18. århundre, som nå er oppført på UNESCOS verdensarv liste. Vi sjekker inn på hotellet, og deretter spaserer vi en tur rundt Hoi An’s gamle kvartal for å utforske dens skatter, som for eksempel Den japanske broen eller Phuc Kien Pagoda. Vi avslutter med å se hvordan de lager lanterner, og kanskje lære å lage en på egen hånd.
Overnatting i Hoi An.

Dag 5 Hoi An / Danang / Hue (frokost/lunsj er inkl)
Etter en tidlig frokost, går ferden til Hue, via Hai Van Pass. Ved ankomst Hue, er det tid for en båttur langs Perfume River til Thien Mu pagoden, før du sjekker inn på hotellet. På ettermiddagen blir det besøk ved Imperial Citadel, oppført som et av UNESCOS verdensarv steder, og Keiser Tu Duc Mausoleum, som ble bygget etter den mystiske Geomancy’s lover.
Overnatting i Hue.

Dag 6 Hue / Ho Chi Minh City (frokost/lunsj er inkl)
Etter en tidlig frokost, drar du til Hue Airport og tar morgenflyet til Ho Chi Minh City (Saigon). Ved ankomst blir det transport til hotellet. Sightseeing tur til Colonial Residential området med Hotel de Ville, operahuset fra det 19. århundre, Notre Dame katedralen, det vakre Central Post Office og det mer moderne Reunification Palace (fra utsiden). På ettermiddagen besøkes Krigsminnemuseet og deretter Cho Lon og travle Binh Tay markedet. Dagen avsluttes med et besøk på en fabrikk hvor de lager flotte lakkarbeider.
Overnatting i Ho Chi Minh City.

Dag 7 Ho Chi Minh City / Ben Tre / Ho Chi Minh City (frokost/lunsj er inkl)
Etter frokost kjører du fra Ho Chi Minh City til Ben Tre i Mekongdeltaet. Ved ankomst blir det et fotostopp, og besøk på en mursteinsfabrikk som ligger ved elvebredden. Du går om bord i båten som skal ta deg med på cruise på Mekong-elven med sitt yrende liv. Det blir stopp underveis på en kokosnøtt- og godteri workshop hvor du ser hvordan de behandler tørket kokos. Båtturen avsluttes når du kommer til Nhon trach kanalen med dens grønne landskap. Du forlater båten, og turen går til et matte-vevings hus for å smake på tropisk frukt. Deretter drar du med motorsykkel eller rickshaw til restauranten hvor det blir servert lunsj. På ettermiddagen kjører du tilbake til Ho Chi Minh City. Overnatting i Ho Chi Minh City.

Dag 8 Ho Chi Minh City (frokost)
Etter frokost avsluttes denne turen.

Priser fåes på forespørsel grunnet valutaendringer.
Kontakt en av våre dyktige reisekonsulenter i dag!

 


Cecilie Riis 35 900 917
cecilie@letstravel.no 
 
 
 


Nils Sæteren 35 900 914
nils@letstravel.no


 
 
 
 


Helen Pettersen 35 900 913
helen@letstravel.no 

 

Send oss eventuelt en forespørsel her!
Spennende reiseforslag:
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive