Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Safari i Chobe & Victoria fallene!

På denne flotte turen får du oppleve de spektakulære Victoria fallene, som er regnet som et av verdens syv underverker!

Deretter går turen til den mektige Zambezi Elven, hvor du får se fryktinngytende krokodiller, flodhester og elefanter omgitt av fantastisk natur.

I Chobe i Botswana står opplevelsene i kø - alt fra båtcruise i Chobe River til safari i Chobe Nasjonalpark hvor du får med deg villdyr som "The Big Five", Løve, Leopard, Bøffel, Elefant og Nesehorn i sine naturlige omgivelser.

Dette er en ferie du aldri vil glemme!


Dag 1: Johannesburg – Victoria Falls/Livingstone

Flyet går midt på dagen fra Johannesburg til Victoria Falls eller Livingstone (ca 2 timers flytur). Ved ankomst blir du møtt av din sjåfør som kjører deg til ditt valgte hotell. Resten av dagen er til fri disposisjon.

 
Dag 2: Victoria Falls

Etter en bedre frokost går turen til de majestetiske Victoria fallene. "Mosi-oa-Tunya" eller "Røyken som tordner" blir disse fossefallene kalt, og de er regnet som et av verdens syv underverker. Turen går gjennom regnskogen til de mange utsiktspunktene langs kanten av disse utrolige fossefallene.
 
Etter turen har du fri frem til ettermiddagen. Deretter blir du hentet og transportert til et solnedgangs cruise ved den mektige Zambezi elven. Dersom du er heldig får du se elefanter, krokodiller og flodhester i løpet av dette cruiset.

 
Dag 3: Victoria Falls – Chobe Nasjonalpark

Etter frokost og utsjekking blir du transportert til Kasane ved bredden av Chobe River. Turen er på ca 7,5 mil, og reisetiden varierer da du skal krysse grensen inn til Botswana. Lunsj serveres ved ankomst.
 
Som ettermiddagsaktivitet blir du tilbudt enten et båtcruise på Chobe River, eller en safari i Chobe Game Reserve. Båtcruiset er en fin mulighet til å komme på nært hold av noen av dyrene som bor ved vannet, som for eksempel krokodiller og flodhester, så vel som elefanter som ofte sees ved elvebredden.

 
Dag 4: Chobe Nasjonalpark

Du drar på en tidlig morgentur ut i villmarken i Chobe Game Reserve.
 
Chobe Nasjonalpark, som er den nest største nasjonalparken i Botswana og dekker 10.566 km², har en av de største konsentrasjoner av vilt på det Afrikanske kontinentet. Nasjonalparken er likevel mest kjent for den store forekomsten av elefanter som holder til i parken.
 
Frokost blir servert på tilbake turen til lodgen. Etter noen få timers avslapning ved bassenget eller på rommet, er det tid for et bedre måltid, fulgt av enten et båt cruise eller en game drive. Deretter blir det middag ved lodgen.

 
Dag 5: Utsjekking

Det blir en tidlig morgenaktivitet (dersom tiden tillater det) fulgt av en frokost og utsjekking. Du blir transportert tilbake til Victoria Fallene eller Livingstone og tar fly tilbake til Johannesburg.

t/r Johannesburg - Victoria Falls
t/r Johannesburg - Livingstone

Prisen inkluderer:

- Innenriks flybilletter:
- t/r Johannesburg-Victoria Falls/Johannesburg-Livingstone,
- Transport,
- Hotell,
- Tur til Victoriafallene,
- Solnedgangs Cruise på Zambezi elven,
- Safari i Chobe Nasjonalpark.

NB! Oversjøiske flybilletter kommer i tillegg!

Priser fåes på forespørsel grunnet valutaendringer.
Kontakt en av våre dyktige reisekonsulenter i dag!

 


Cecilie Riis 35 900 917
cecilie@letstravel.no 
 
 
 


Nils Sæteren 35 900 915
nils@letstravel.no


 
 
 
 


Helen Pettersen 35 900 913
helen@letstravel.no 

 

Send forespørsel her!

Se oversikt over kommende safariturer her!


Turkoder: ZAB1 (Livingstone) og ZIB1 (Victoria Falls).
 
Spennende reiseforslag:
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive