Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Cape Town & Vinområdene!


Dag 1 Cape Town
Velkommen til Cape Town, en av verdens vakreste byer! Ved ankomst blir du møtt og kjørt til hotellet i Cape Town. Resten av dagen er til fri disposisjon. Vi kan foreslå et besøk ved V & A Waterfront med sine mange butikker, restauranter og puber. Det er herfra båtene til Robben Island går, øya som er mest kjent for sitt fengsel hvor Nelson Mandela satt fengslet i mange år. I dag er Robben Island med på FNs World Heritage Site og fengselet er gjort om til museum. Vi anbefaler at turen bestilles på forhånd. Det er også verdt å besøke V & A Waterfront's “Two Oceans Aquarium”; et av de beste akvariene i verden.

Dag 2 Cape Town
Det blir frokost, etterfulgt av en spennende dag i Cape Town! Du blir hentet på hotellet til en guidet formiddags- eller ettermiddagstur i byen. Turen går til Table Mountain, og om været er fint kan du ta gondolen opp til toppen for å nyte den vakre utsikten (taubanen er ikke inkludert i prisen, pris ca R195 pr pers). Videre går turen innom noen av de vakre strendene i Clifton Beach og Sea Point, og deretter til Greenmarket Square, Rådhuset og den fargerike bydelen Boo Kaap.

Dag 3 Cape Town
Etter frokost blir du hentet på hotellet for en heldagstur til Cape Point - stedet der de to hav (Ocean og Atlantic) møtes. Turen går forbi fiskerlandsbyen Hout Bay og et besøk til Seal Island (ikke inkl). Videre kjøretur gjennom den vakre Chapmans Peak rute. Pakket i False Bay (inngang for egen regning). Etter lunsj ankommer du Cape Point, hvor man kan nyte den fantastiske utsikten over havet. På veien tilbake blir det ett stopp ved Boulders Beach (inngang for egen regning) og til slutt avsluttes turen med et besøk til Kirstenbosch Gardens.
 
Dag 4 Cape Town - Stellenbosch
Frokost etterfulgt av utsjekking fra hotellet. Du blir hentet og fraktet til vindistriktet Stellenbosch (ca 50 km fra Cape Town). Stellenbosch er en historisk universitetsby, kjent for sin utsøkte vakre Cape nederlandsk-Arkitektur Implementering og, ikke minst som sentrum av Sør-Afrikas eldste og fremste vinregioner. (PA)

Dag 5 Stellenbosch - Franschhoek
Frokost på hotellet. Etter frokost blir dere hentet på hotellet for en hel dags omvisning i vindistriktet. Turen tar dere med på vinsmaking i både Stellenbosch og den nærliggende landsbyen Franschhoek. Franschhoek er en by i nærheten av Stellenbosch og er kjent for sine fantastiske viner, så vel som sitt franske kulturarv. Lunsj (på egen regning spiser dere i Franschhhoek). På ettermiddagen fraktes dere tilbake til hotellet. (PA)

Dag 6 Utsjekking fra hotellet
Frokost og utsjekking. Dere blir hentet på hotellet og fraktet til flyplassen i Cape Town.

Priser fåes på forespørsel grunnet valutaendringer.
Kontakt en av våre dyktige reisekonsulenter i dag!

 


Cecilie Riis 35 900 917
cecilie@letstravel.no 
 
 
 


Nils Sæteren 35 900 914
nils@letstravel.no


 
 
 
 


Helen Pettersen 35 900 913
helen@letstravel.no 

 

Send oss eventuelt en forespørsel her!

Se oversikt over kommende safariturer her!
Spennende reiseforslag:
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive