Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Spennende safaritur til magiske Kenya & Tanzania!

Bli med på en 8 dagers safaritur til magiske Kenya & Tanzania, hvor du opplever et fantastisk dyreliv på nært hold! Her finnes alt fra enorme gnuvandringer og innsjøer med millioner av rosa flamingoer, til "The Big Five"; Løve, Leopard, Bøffel, Elefant og Nesehorn! Opplevelsene er mange og storslagne, og det er vanskelig å forestille seg det enorme antallet dyr som finnes her!

Dag 1: Nairobi
Ved ankomst blir vi møtt av vår representant på Jomo Kenyatta Internasjonale Flyplass, og transportert til Sarova Stanley Hotel hvor vi sjekker inn og overnatter.
 
Dag 2: Nairobi – Lake Nakuru Nasjonalpark
Etter en bedre frokost drar vi til Lake Nakuru Nasjonalpark, hvor vi sjekker inn og spiser lunsj ved Sarova Lion Hill Game Lodge. Vi har ettermiddagen til fri disposisjon, før vi drar ut på en spennende "game drive" rundt innsjøen til det blir mørkt. (En "game drive" er safari).

Lake Nakuru
er spesielt kjent for det spektakulære synet av millioner av rosa flamingoer som holder til ved innsjøen. Fra avstand ser det ut som om innsjøen er ringet inn av en stor rosa ring! I tillegg er det observert over 400 fuglearter her, foruten at innsjøen også huser utrydningstruede dyrearter som det svarte og hvite nesehornet og Rothschild Giraffen. Andre dyr som finnes her er bl. a. løver, antiloper, bøfler og bavianer. Etter "game driven" bli det middag på kvelden og overnatting ved Sarova Lion Hill Game Lodge.
 
Dag 3: Lake Nakuru Nasjonalpark – Masai Mara Nasjonal Game Reserve
Etter frokost drar vi til Masai Mara Nasjonal Game Reserve. Vi kjører via The Great Rift Valley og ankommer Sarova Mara Game Camp i tide for lunsj. Deretter blir det tid til avslapning før vi drar ut på en spennende "game drive" frem til skumringen.

Masai Mara
kan tilby et så bredt og spennende dyreliv at det er vanskelig å forestille seg det! Over 450 dyrearter har blitt observert her! Du vil lett kunne se løver, nesehorn, flodhester, krokodiller, sjiraffer, gnu, sebraer, bøfler, vortesvin, hyener, sjakaler, villhunder, leoparder, mange typer antiloper og elefanter. Det er i Masai Mara at de mest spektakulære begivenheter når det gjelder dyreliv i vill tilstand finner sted. Her finner vi den årlige vandringen av millionvis av gnuer og sebraer fra Serengeti (Tanzania) på leting etter vann og beite. Hakk i helene på disse dyra finner vi rovdyr som løver, gepard, villhunder, sjakaler, hyener og gribber. Vi returner til Sarova Mara Game Camp hvor vi spiser middag og overnatter.
 
Dag 4: Masai Mara National Game Reserve
Kl 06.30 drar vi ut på en tidlig morgen- "game drive" i Masai Mara. Deretter returnerer vi til Sarova Mara Game Camp, hvor vi spiser frokost og har formiddagen til fri disposisjon. Etter lunsj drar vi ut på en ettermiddags- "game drive" fra kl 16.00 og fram til skumring. Deretter returnerer vi til campen, spiser middag og overnatter ved Sarova Mara Game Camp. I Masai Mara kan du bli med på en uforglemmelig ferd med varmluftsballong kl 06.30 om morgenen (ikke inkludert). Denne fantastiske turen inkluderer en champagnefrokost ute i bushen.
 
Dag 5: Masai Mara National Game Reserve – Victoriasjøen
Kl 07.30. Etter frokost, tar vi med oss lunsjbokser og drar til Isebania, grensebyen mellom Kenya og Tanzania. Etter å ha ordnet med formalitetene for å krysse landegrensen, spiser vi vår medbrakte lunsj og drar videre til Victoriasjøen hvor vi sjekker inn ved Speke Bay Resort. Der har vi kvelden til fri disposisjon, og vi vil ha mulighet til å bli med på en frivillig båttur og cruise på Victoriasjøen. Vi spiser middag og overnatter ved Speke Bay Resort.
 
Dag 6: Victoriasjøen – Serengeti Nasjonalpark
Etter frokost drar vi til Serengeti Nasjonalpark hvor vi sjekker inn og spiser lunsj ved Serengeti Serena Lodge. Her har vi ettermiddagen til fri disposisjon før vi drar på en kvelds- "game drive" til solen går ned.
 
Serengeti
er Afrikas største nasjonalpark og også en av de mest populære. Parken har et utrolig stort antall dyrearter. Gnu er mest utbredt, mens sebra kommer på andreplass. Elefanter er det derimot svært få av her. Cheetas og de andre store kattedyrene blir regelmessig observert på slettene. De få gjenværende truede svarte nesehornene er begrenset til Moru Koppies området. Parken er også kjent for sin gnu-vandring, ofte beskrevet som et av de mest imponerende skuer i den ville naturen. Vi har middag og overnatting på Serengeti Serena Lodge.
 
Dag 7: Serengeti Nasjonalpark
Kl 06.30. Vi drar på en tidlig morgen- "game drive", før vi returnerer for frokost. Deretter tar vi med oss lunsjbokser og drar av gårde kl 10.00 på en heldagstur i Serengeti. Vi har en picnic lunsj i løpet av dagen. Deretter returnerer vi til lodgen kl 17.00, spiser middag og overnatter ved Serengeti Serena Lodge.
 
Dag 8: Avreise
06.30. Vi sjekker ut etter frokost, og drar til Arusha med en kort stopp ved Ngorongoro Farm House for lunsj. Deretter drar vi videre og ankommer Arusha senere på kvelden. Derfra transporteres vi til Kilimanjaro Flyplass for videre reise. Dette er slutten på denne rundreisen.

Oversjøiske flybilletter kommer i tillegg.

Priser fåes på forespørsel grunnet valutaendringer.
Kontakt en av våre dyktige reisekonsulenter i dag!

 


Cecilie Riis 35 900 917
cecilie@letstravel.no 
 
 
 


Nils Sæteren 35 900 915
nils@letstravel.no


 
 
 
 


Helen Pettersen 35 900 913
helen@letstravel.no 

 

Send forespørsel her!

Se oversikt over kommende safariturer her!
Spennende reiseforslag:
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive