Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

15 dagers rundreise i Vietnam!

Dette er en tur fullspekket med opplevelser! Fra båttur med junk i vakre Halong Bay, til elvetur på Perfume River, sightseeingtur i storbyen Saigon, gamlebyen i Hoi An og den tidligere keiserlige hovedstaden Hue, rickshawtur i hovedstaden Hanoi, utforskning av de underjordiske Cu Chi tunnelene og avslapning på flotte strender i Danang. Denne turen har absolutt alt du kan ønske deg, og mer til! Du reiser på egenhånd, og alt er lagt opp med dyktige lokale guider under hele oppholdet. Avreisedatoen er fleksibel, og du kan selv bestemme når du ønsker å dra.

Prisen inkl fly, hotell, transport og sightseeingturer i følge program.

Programmet dag for dag:

Dag 1 - Du drar fra Oslo med rutefly.
 
Dag 2 - Du ankommer Saigon
Ved ankomst på Saigon flyplass blir du møtt av guiden din og transportert til hotellet. (Ved ankomst om morgenen, vil hotellrommet være tilgjengelig fra 14.00). Resten av dagen er fri disposisjon. Overnatting i Saigon.

Dag 3 - Saigon (F / L)
Etter frokost kan du tilbringe hele dagen i den travle byen Saigon. Besøk Cho Lon, Binh Tay markedet, Thien Hau-pagoden og Giac Lam Pagoden. Stopp deretter på en lakk vare fabrikk, en av de gamle tradisjonsrike håndverkene i Saigon. Lunsjen inntas på en lokal restaurant. På ettermiddagen kan du utforske Colonial Residential kvartal som inkluderer Hotel de Ville, Operahuset, Central Post Office, samt den elegante Notre-Dame-katedralen fra det 19. århundre og det siste Reunification Palace (sees fra utsiden). Dagen avsluttes med et besøk på Krigsminnemuseet. Overnatting i Saigon.

Dag 4 - Saigon / Cu Chi tunneler / Saigon (F)
Etter frokost, drar du til de utrolige Cu Chi Tunnelene, et nettverk av over 250 km tunneler som Viet Minh brukte mot de franske troppene og Viet Cong mot de amerikanske. Deretter drar du tilbake til Saigon tidlig på ettermiddagen. Resten av dagen er til fri disposisjon. Overnatting i Saigon.

Dag 5 - Saigon / Danang / Hoi An (F)
Etter frokost drar du til Saigon flyplass for avreise med fly til Danang. Ved ankomst på Danang flyplass, blir du møtt av guiden din og transportert til hotellet i Hoi An for innsjekking. Resten av dagen er til fri disposisjon. Overnatting i Hoi An.

Dag 6 ­- Hoi An (F)
Fridag til å nyte den flotte stranden. Overnatting i Hoi An.

Dag 7 - Hoi An (F)
Etter frokost, blir du hentet på hotellet og besøker den berømte gamlebyen i Hoi An. Denne viktige handelsbyen under det 17. og 18. århundre er nå oppført på UNESCOs Verdensarvliste. Ta en tur rundt i gamlebyen i Hoi An og utforsk byens skatter. Til slutt besøker du en hytte hvor det lages lanterner, og hvor du lærer å lage en på egen hånd. På ettermiddagen blir det utflukt med båt på Thu Bon - elven med en stopp underveis på en tradisjonell keramikk- og snekker landsby. Resten av dagen er til fri disposisjon. Overnatting i Hoi An.

Dag 8 - Hoi An (F)
Fridag til å nyte den flotte stranden. Overnatting i Hoi An.

Dag 9 - Hoi An / Danang / Hue (F / L)
Etter frokost kjører du til Hue, den tidligere keiserlige hovedstaden, via Hai Van Passet. Ankomst tidlig på ettermiddagen. Samme ettermiddag tilbringer du en halv dag til å utforske Hue, den tidligere hovedstaden i Vietnam under Nguyen-dynastiet. Ta en båttur på den rolige Perfume River. Besøk en landsby hvor de lager hatter og røkelse, Dong Ba Market, og fortsett deretter til Thien Mu Pagoden ved bredden av elven. Lunsj vil bli servert i en lokal restaurant, hvor du kan prøve noen av Hues unike retter. Overnatting i Hue.

Dag 10 - Hue / Hanoi (F)
Etter frokost besøker du Imperial Citadel (UNESCO) og mausoleet til keiser Tu Duc, som ble bygget etter Feng Shuis mystiske lover. Deretter transporteres du til flyplassen i Hue, for avreise med fly til Hanoi. Ved ankomst på Hanoi flyplass blir du møtt av guiden din, og transportert til hotellet for innsjekking. Overnatting i Hanoi.

Dag 11 - Hanoi (F)
Etter frokost drar du på en dagstur i hovedstaden, inkludert et besøk til Ho Chi Minh-mausoleet, hans personlige residens, One Pillar Pagoden og Tran Quoc-pagoden. Deretter går turen til Det etnologiske museum og den slående utstillingen av det vietnamesiske etniske mangfold. På ettermiddagen besøker du Temple of Literature, før du starter en times rickshaw tur i hovedstaden og tilbringer litt tid til fots i den gamle bydelen og dens antikvitetsbutikker. Nyt en Water Puppet Show tidlig på kvelden. Overnatting i Hanoi.

Dag 12 - Hanoi / Halong (F / L / M)
Etter frokost drar du til Halong hvor du ankommer ca kl 12.00 Ved ankomst Halong Bay går du ombord i en junk for en båttur gjennom det mystiske landskapet, på oppdagelsesferd i et av Vietnams naturlige underverk! En deilig lunsj blir servert om bord. På turen passerer du mange holmer, og djunken stopper ved en naturlig grotte. Her kan du nyte en svømmetur i jadefarget vann i Tonkin Gulfen (hvis været tillater det). Middag og overnatting om bord i Junken.

Dag 13 - Halong / Hanoi (brunsj)
Om morgenen får du se ”Man’s Head Island”, Skilpaddeøya, Luon grotten, Bai Tu Long bukten og Bai Tho fjellet. Brunsj ombord. Cruiset slutter utpå formiddagen, og deretter kjøres du tilbake til Hanoi. På veien stopper du for å besøke Phu Lang keramikk landsby i Bac Ninh hvor du kan nyte en spasertur langs veien og beundre forskjellige varianter av keramikk. Overnatting i Hanoi.

Dag 14 - Hanoi avreise (F)
Etter frokost blir det tid til fri disposisjon, før du transporteres til Hanoi flyplass for avreise med fly. Utsjekking kl 12.00.
 
Dag 15 - Du ankommer Oslo med rutefly.

Prisen inkluderer:
Opphold i delt dobbeltrom ved utvalgte hotell.
Transport med privat kjøretøy med aircondition (bortsett fra på fridagene).
Lokal engelsktalende guide for hvert område i programmet (bortsett fra på fridagene).
Inngangsbilletter for sightseeingturer som omtalt i programmet.
Båt for cruise i Hue og Halong Bay som beskrevet.
Måltider som omtalt i programmet: F = frokost, L = lunsj, M = middag.
Gjeldende skatter og avgifter.
 
Dette kommer i tillegg:
Forsikringer.
Drikkevarer, tips, personlige utgifter og service som ikke er klart nevnt.


Priser fåes på forespørsel grunnet valutaendringer.
Kontakt en av våre dyktige reisekonsulenter i dag!

 Cecilie Riis 35 900 917
cecilie@letstravel.no 
 
 
 


Nils Sæteren 35 900 914
nils@letstravel.no


 
 
 
 


Helen Pettersen 35 900 913
helen@letstravel.no 

 


Send oss eventuelt en forespørsel her!

Spennende reiseforslag:
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive