Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

SeaDream Yacht Club

Det norske, privateide SeaDream Yacht Club består av to "små" luksusskip, SeaDream I og II. Dette er alternativet for den som foretrekker ”yachting” fremfor ”cruising”. Skipene, som tar 112 passasjerer hver, tilbyr fleksibilitet, personlig service, spontanitet og kvalitet av ypperste klasse.

SeaDream Yacht Club har tilpasset sitt produkt til aktive og reisevante mennesker som ønsker en avslappende, men likevel aktiv ferie i uformelle, men luksuriøse omgivelser.

Norsk kaptein og skandinaviske offiserer ønsker gjestene velkommen om bord og tar dem med til kjente havner og eksotiske, mindre steder hvor de større cruiseskipene ikke kommer til.

På yachtens nedfellbare sportsmarina kan man låne vannscooter, kajakk, snorkleutstyr, zodiac for vannski-kjøring og bananbåt. Off-road syklene er perfekte til å utforske nye anløpshavner.

Ønsker du en roligere dag gir SeaDream deg den perfekte mulighet til avslapning. På de balinesiske drømmesengene på toppdekket kan du lese en bok, slappe av under solen eller simpelthen bare nyte utsikten over havet. Disse utendørssengene er så gode at hvis du skulle ønske å tilbringe en natt under stjernene, supplerer besetningen deg gjerne med pute og dyne.

SeaDream anbefales for yngre og eldre som ønsker en avslappet og aktiv ferie i luksuriøse omgivelser, som setter pris på små pittoreske havner langt fra masseturismen og som liker følelsen av å være ombord på sin egen yacht. Barn er velkommen, men det er ingen spesielle fasiliteter eller program for barn ombord.

I cruiseprisen er det aller meste inkludert:

- Utvendig lugar,
- gourmetmåltider,
- åpen bar med kvalitets viner og kjente merker på øl og spiritus,
- tips,
- bruk av vannsport aktiviteter som vannski og vannskuter,
- off road sykler, golf simulator, brettspill,
bøker og CD’er.SeaDreams hjemmeside!

Les mer om SeaDream Yacht Club her!

SeaDreams reiseruter i Karibien!

SeaDreams reiseruter i Middelhavet!

SeaDreams reiseruter Transatlantisk!

SeaDreams reiseruter i Asia - Stillehavet & Nordlige Australia!

Send forespørsel her!

Se oversikt over våre kommende cruise her!

Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive