Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Celebrity Cruises

Om Celebrity Cruises: 
Celebrity Cruises® byr på moderne og luksuriøse cruise som tar service, design og innovasjon til nye høyder. Hele 85 % av lugarene har balkong, noe som gir deg den ultimate sjøutsikten. Et hav av opplevelser, utendørs dekk med ekte gress, imponerende restauranter, aktiviteter og underholdning. Velg mellom fantastiske øyer i Karibien, Europa og Middelhavet eller eksotiske opplevelser i Asia. For å finne ro og tid til å skape og pleie minnene tilbyr Celebrity Cruises® flere destinasjoner og lengre cruise enn de fleste andre. Celebrity Cruises tilbyr moderne og luksuriøse cruise til over 300 destinasjoner over hele verden.

Uansett om du velger et herlig cruise i Middelhavet eller om du vil reise lengere, så er Celebrity Cruises fantastiske skip like ekstraordinære som destinasjonene vi seiler til. Celebritys skip har mottatt mange prestisjefylte utmerkelser i Condé Nast Travelers årlige leserundersøkelser, samt at de flere år på rad har blitt utmerket av Travel Weekly`s UK Annual Globe Awards til "The Best Premium Cruise Company”.

Celebrity Cruises har idag 11 skip av høy standard, og på høsten 2008 ble Celebrity Solstice introdusert. Dette var den nye klassen cruiseskip, som i dag består av 5 fantastiske skip som alle har mer en 90 % utvendige og balkong lugarer. Velger du et cruise med Celebrity Cruises får du også komfortable lugarer som i gjennomsnitt har litt større standardlugarer enn andre rederier i samme kategori.

På Celebrity Cruises behøver du ikke bekymre deg for å bli godt ivaretatt av personalet. Faktum er at det er en ansatt per to gjester. Celebrity Cruises’s Solstice klasse er også det første rederiet som selger Apple ombord – med egen Celebrity iLounge, en kombinasjon av Internettkafé og Apple-butikk. Ombord kan du ved hjelp av din iPad se skipets egen kunstutstilling eller studere vinlisten.

10 grunner til å reise med Celebrity Cruises
1. Priser og anerkjennelser - en lang rekke priser bekrefter hvorfor du bør velge Celebrity Cruises.
2. The Lawn Club - gressplen på øverste dekk.
3. Din egen private balkong - hele 85 % av lugarene er balkonglugarer!
4. Unike opplevelser på destinasjonene - 290 nøye utvalgte destinasjoner over hele verden – inkludert overnattinger i 53 spennende byer.
5. Globalt inspirert kjøkken - en kulinarisk reise med 12 utsøkte restauranter med menyer utviklet av en Michelin-stjernekokk.
 6. Egen suiteklasse - din egen personlige butler, privat restaurant, eksklusiv lounge, og et imponerende utvalg luksuriøse fasiliteter og service.
7. Imponerende service - med én ansatt per to gjester sørger vi for at du blir behørig skjemt bort.
8. Moderne og lekkert - kreative arkitekter og designere har innredet våre skip med et lyst og vakkert skandinavisk interiørdesign som kan konkurrere med et hvilket som helst boutique hotel.
9. Underholdning - 18 fantastiske show ombord.
10. iLounge - moderne Internettkafe og Apple Store hvor man kan holde kontakt med de der hjemme!

Celebrity Suiteklasse:
Eksklusivt. Det ypperste av moderne luxus.

Celebrity Cruises® løfter suiteopplevelsene enda noen steg opp, og har tatt luksuriøse ferier til helt nye høyder. Vi gir deg ennå mer av alt det du allerede elsker å skjemme deg bort med i ferien. Ennå flere luksuriøse opplevelser og ennå mer ekstraordinær service. Som Celebritys suitegjest får du allerede eksklusive lugarer med fantastisk design, panoramavinduer og en egen butler som sikrer at du ALDRI behøver å løfte en eneste finger i ferien. Du er vår høyeste prioritet under check-in, under ombordstigning og under avstigning. Du får inkludert en flaske vin i velkomstgave, 24-timers roomservice, deilige kanapeer hver ettermiddag, luksuriøse velværeartikler fra Bvlgari, friske blomster, frisk frukt hver dag, egen Restaurant Blu® for våre suitegjester, reserverte plasser i teateret, deilig morgenkåpe og tøfler.

Destinasjoner:

Cruise i Karibien – på første klasse

Uansett hvilke av Celebrity Cruises imponerende skip du velger å seile med i Karibien, så er skipene designet for å gjøre ferien din like imponerende som de eksotiske øyene vi seiler til. Våre elegante skip er det ultimate avbrekket fra hverdagen – og et cruise i Karibien er den perfekte ferien. Enten du nyter en vakker karibisk solnedgang, finner indre ro i vårt Persian Garden SPA, eller nyter solen på øverste dekk, så gjør vi alt for å gi deg en ferie skreddersydd til dine behov.

Velg tropiske sandstrender på Barbados, frodige St Lucia eller Celebritys egen destinasjon Cococay på Bahamas og bli imponert av de vakre omgivelsene. Dykk i det turkise krystallklare vannet og snorkle blant tropisk fisk, lyse korallrev og gamle skipsvrak. Føl den milde brisen når du seiler på en katamaran eller ta en rolig spasertur på veier omgitt av fargerike pastellmalte hytter. Karibien byr på stor variasjon og hver øy har sine særegenheter.
Karibien er noe av det nærmeste man kommer paradis hvor hver øy er unik og har sin helt egen stil, kultur og fantastisk mat. På våre cruise i Karibien finner du de vakreste hvite sandstrender, herlig varmt vann og tropisk sol året rundt. Det er vanskelig å oppsummere alt som Karibien har å tilby. Det må bare oppleves.

Drømmecruise i Middelhavet
Om sommeren er det få steder som er like forlokkende som Middelhavet. Regionene rundt gjør et cruise med Celebrity Cruises i Middelhavet til drømmeferien – og Celebrity har med omhu valgt ut de beste stedene for deg. Pulserende Venezia i kombinasjon med eksotiske Barcelona, eller hva med Ibiza og Mykonos med sitt herlig yrende natteliv? Dette er bare noen av stedene du kan oppleve på et cruise med Celebrity Cruises. Nå med ennå flere overnattinger i havn.

Enten du velger en herlig avslappende seiling, eller søker spennende opplevelser, så er de fantastiske skipene designet for å gjøre ferien din like imponerende som destinajsonene de seiler til. Nå har Celebrity enda lengre opphold og enda flere overnattinger på Middelhavets mange legendariske og sjarmerende byer.

Celebrity har løftet design, luksus og innovasjon til høyeste nivå for å gi deg en ekstraordinær ferie langt utenom noe annet du finner på land, eller til sjøs. Hele 85 % av våre lugarer har balkong, noe som gir deg den ultimate sjøutsikten. Legg til et hav av opplevelser, et utendørs dekk med gress, imponerende restauranter, aktiviteter og underholdning utenom det vanlige, eksotiske SPA-behandlinger, moderne helsestudio og mye mye mer. Det er ikke uten grunn vi år etter år vinner så mange priser.


Celebritys skip
Celebritys har de nyeste skipene i bransjen, og lanseres blant verdens aller beste. Tatt i betraktning standarden som andre bedømmes mot, kombinerer flåten moderne teknologi med tidløs eleganse, gourmetmat, eksklusiv underholdning, romslige lugarer og den karakteristiske servicen som Celebrity Cruises er kjent for. Det er ikke rart at Celebritys gjester og reisepressen, f.eks. Condé Nast Traveler, konsekvent rangerer Celebrity-skip blant verdens beste. Velger du et cruise med ett av Celebritys fantastiske skip – får du en ferie du aldri vil glemme.

 

Solstice klassen


Solstice klassen er på 122 000 – 126 000 tonn,
og tar inntil 3 046 passasjerer.


Celebrity Solstice (2008)
Celebrity Equinox (2009)
Celebrity Eclipse (2010)

Millenium klassen


Millenium klassen er på 91 000 tonn,
og tar inntil 2 158 passasjerer.


Celebrity Millenium (bygd i 2000, renovert i 2009)
Celebrity Infinity (bygd i 2001, renovert i 2009)
Celebrity Summit (bygd i 2001, renovert i 2009)
Celebrity Constellation (bygd i 2002, renovert i 2007)


 

Century klassen


Century klassen er på 71 545 tonn,
og tar inntil 1 898 passasjerer.


Celebrity Century (bygd i 1995, renovert i 2006)
Celebrity Mercury (bygd i 1997, renovert i 2007)

 

Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive