Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Azamara Club Cruises

Om Azamara Club Cruises

”You’ll love where we take you”

Azamara Quest og Azamara Journey er begge nyoppusset i 2016, hver med kapasitet på ca 650 passasjerer.

For deg som søker avslappning og ønsker å reise luksuriøst. Ombord på Azamara Quest og Azamara Journey er nivået på maten særdeles høyt. og med kun 690 gjester blir cruiseopplevelsen uvanlig avslappet.
Det beste fra to verdener. Stilen ombord er klassisk og maritim. Omgivelsene er luksuriøse, uten formelle dress codes – men heller «resort casual».

Størrelsen til tross så tilbyr begge skipene mange fasiliteter fra større skip. Utover hovedrestauranten med open sitting og bufférestauranten finnes også to spesialrestauranter. Prime C er en klassisk amerikansk grillrestaurant og Aqualina serverer delikatesser fra Middelhavet.
 
Skipene har et kasino, en showlounge med underholdning hver kveld og et velutrustet fitnessenter. Det finnes også et stort SPA da Azamara Club Cruises satser mye på helse og velvære, noe som også kommer frem i restaurantmenyene. Servicegraden er høy og personlig.

All Inclusive:
Azamaras Cruise er All Inclusive. I tillegg til måltider, tips til personalet, enkelte aktiviteter og underholdning, er også utvalgte drikkevarer (vin, øl, mineralvann m.m.) og en AzAmazing Evening inkludert i prisen.

Azamara seiler til Alaska, Bahamas, Australia og New Zealand, Mexico og USAs vestkyst, Middelhavet, Nord-Europa, Karibien, Panamakanalen og Sør Amerika.

Azamara Club Cruises seiler til fascinerende destinasjoner over store deler av verden, som f.eks. nordlige og vestlige Europa, Middelhavet, Asia, Sør-Amerika, De vestindiske øyer, Sentral-Amerika og Amerikas vestkyst. Verden fortoner seg som ny og spennende når den oppleves med Azamara Club Cruises.
Azamara Club Cruises har spesialisert seg på det de kaller Destination Immersion®, noe som omfatter lengre opphold på destinasjonene, flere overnattinger og spennende utflukter til lands om dagen og kvelden. Ingen andre rederier tilbringer like mye tid i anløps- havnene som Azamara. Våre gjester har derfor mulighet til å ha et rikere opphold på destinasjonene, og oppleve teater, restauranter og nattklubber som livner til etter mørkets frembrudd.

Azamara Journey

Skip Fakta:
Byggeår: 2007
Lengde: 181 m
Bredde: 29 m
Marsjhastighet: 18,5
Brutto tonnasje: 30,277
Motorer: Diesel
Passasjerer : 694
Flagg: Malta 

Azamara Quest

Skip Fakta:
Byggeår: 2000/2007
Lengde: 180 m
Bredde: 25,4 m
Marsjhastighet: 18,5 Knots
Brutto tonnasje: 30,277
Motorer: Diesel
Passasjerer : 694
Flagg: Liberia 
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive