Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Star Clippers

Star Clippers er et privat selskap med svenske eiere. Flåten består av tre fantastiske fullriggere, de to 4 master skutene Star Clipper og Star Flyer er identiske, mens den nyeste 5 master Royal Clipper, er verdens største seilskute.

De tre seilskutene er bygd etter gamle klippertradisjoner og er et fantastisk syn der de glir gjennom bølgene for fulle seil. Størrelsen gjør at man kan legge til i mindre, pittoreske øyer og havner der de store cruiseskipene ikke kan legge til. Dette er alternativet for den som ønsker en annerledes cruiseopplevelse. Atmosfæren er uformell og intim, og gjestene har adgang til det meste. 

Kapteinen setter pris på et besøk på broen, mannskapet for øvrig lærer villig fra seg sjømannskap, og du er hjertelig velkommen til å hjelpe til med seilene hvis du ønsker det. Men, du må ikke. Du kan bruke dagene til å slappe av på dekk, lese en god bok, delta på noen av vannsportsaktivitetene som arrangeres, ta en økt i trimrommet eller ganske enkelt bare ta livet med ro og nyte seilasen.

Her er det sol, skip og sjø som står i høysetet. Det aller meste av aktivitetene skjer under åpen himmel på dekk. Underholdningen står stort sett mannskap og passasjerer selv for, så her er ingen store Broadwayshow eller parader. Passer det seg slik, inviteres gjerne en lokal musikk- eller dansegruppe om bord og gir en liten oppvisning. Hvert skip har sitt eget husorkester som byr på lett musikk, og når natten senker seg har du mulighet til å danse under stjernene.

Alle måltider blir servert i hovedrestauranten, som har plass til alle passasjerene samtidig. Du velger selv når du ønsker å innta dine måltider innenfor restaurantens åpningstider. Om ettermiddagen serveres kaffe, te, smørbrød, kaker og frukt ute på dekk hvor de aller fleste aktivitetene foregår.

Star Clippers anbefales for yngre og voksne par, samt familier med store barn som setter pris på vannsport, nærheten til sjøen og en avslappende ferie i rolige omgivelser. Passer ikke for småbarnsfamilier og bevegelseshemmede. Majoriteten av Star Clippers passasjerer er fra Europa.

Selv om et cruise med Star Clippers er uformelt og intimt, er standarden høy både på mat og service. De som allerede har reist med Star Clippers, vil nok være enig i at inntrykket du sitter igjen med etter endt cruise er at dette var en ”vakker” opplevelse!

Royal Clipper


Byggeår: 2000
Vekt: 5061
Passasjerer: 228

 

Star Clipper


Byggeår: 1992
Vekt: 2298
Passasjerer: 170

Star Flyer


Byggeår: 1991
Vekt: 2298
Passasjerer: 170


 

Vår cruise ekspert Cecilie Riis


Cecilies ekspertområder er å skreddersy eksotiske reiser og cruise. Hun har ikke bare jobbet for cruiserederier som Cunard og Seaborn, samt vært på cruise med alle de mest kjente cruiseselskap i verden, som f. eks. RCCL, NCL, MSC Cruises, Costa Cruises, Princess Cruises, Star Clipper, Seadream Yacht Club, Holland America Line & Celebrity Cruises.

Kontakt Cecilie på tlf 35 900 917,
eller send mail til: 
cecilie@letstravel.no

 
Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive