Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Asia 

 

Asia strekker seg fra det arktiske ishavet i nord til de indonesiske tropeøyene i sør, fra det muslimske Midtøsten til landene helt øst hvor befolkningen bekjenner seg til hinduisme og buddhistisk livsfilosofi.

Dette enorme kontinentet er hjemsted for verdens høyeste fjellkjede, Himalaya, verdens mest regnfattige områder i de enorme ørkenene i Mongolia og Sibir, og tette, tropiske regnskoger i Indonesia og Malaysia.

Det er ikke lenger opium som lokker turistene til dette kontinentet, men Asia er fortsatt et populært reisemål, og mulighetene for en fantastisk ferie er nesten uendelige på dette enorme kontinentet.

Kulturperler som Den forbudte by i hjertet av Beijing og Angkor Wat-tempelet i den kambodsjanske jungelen lokker oss til å reise hit gang på gang.

Vi selger reiser til bl. a. Kina, Vietnam, Burma, Filippinene, Indonesia, Bali, Kambodsja, Laos, Malaysia, Singapore, Thailand, Japan m.m.Vi har vært her! Kontakt oss for å få ideer og tilbud om fly, hotell & opplevelser, og vi skreddersyr din ferie spesielt for deg!Cecilie Riis 35 900 917
e-post:
cecilie@letstravel.noHelen Pettersen 35 900 913
e-post:
helen@letstravel.no
Jun Bjørbekk 35 900 912
e-post:
Jun@letstravel.no

Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive