Abonner på nyhetsbrev
Oppgi mailadresse for å motta vårt nyhetsbrev.
Prev
Next

Afrika 

 

Afrika er verdens nest største kontinent, og kanskje det mest mangfoldige. Hele 900 millioner mennesker bor på dette kontinentet. Mystiske Afrika har alltid inspirert fantasien hos europeere og tiltrukket eventyrere, fra nysgjerrige Livingstone til koloniherrer på jakt etter billig arbeidskraft, råvarer, makt og prestisje.

En klassisk reisemåte i Afrika er på safari. Ingenting kan måle seg med å se ville dyr i sine naturlige omgivelser, dyr som vi ellers bare kjenner fra zoologisk hage og dyreprogrammer på TV.

En safaritur i en åpen jeep med firehjulstrekk  hvor sjiraffer, gnuer, sebraer og de berømte ”Big Five”: løve, leopard, elefant, neshorn og bøffel kan sees, er en ideell måte å oppleve den storslåtte, afrikanske naturen på, og garanterer en uforglemmelig ferie.

Det østlige og sørlige Afrika; Kenya, Tanzania og Sør-Afrika har mange spennende nasjonalparker hvor de mange forskjellige dyreartene er godt representert. Det er dermed gode muligheter for å få sett dem alle.

Det afrikanske kontinentet har naturligvis også mye annet å by på, blant annet de herlige sandstrendene på Kenyas østkyst mot Det Indiske Hav og Mauritius. For ikke å glemme golfreiser og god mat og drikke, som du finner over alt og spesielt i Sør-Afrika!

Vi selger reiser til bl. a. Botswana, Kenya, Mosambik, Namibia, Sør Afrika, Tanzania, Uganda, Zambia, Zimbabwe m.m.Kontakt en av våre dyktige reisekonsulenter i dag for å få tilbud om fly, hotell & safari, og vi skreddersyr din ferie spesielt for deg!!
 


Cecilie Riis 35 900 917
cecilie@letstravel.no 
 
 
 


Nils Sæteren 35 900 915
nils@letstravel.no


 
 
 
 


Helen Pettersen 35 900 913
helen@letstravel.no 

 

Send oss en forespørsel her!
Se oversikt over kommende safariturer her!

 
 

Let's Travel AS, Ulefossveien 4, 3730 Skien.
Åpningstider: 08.00 - 16.00 man-fredag.
Tlf 35 900 900. e-post: info@letstravel.no
Se også www.blixentours.no
Travelmarket Interactive